Salou og PortAventura

 
 

Den spanske strandby Salou ligger ca halvanden times kørsel syd for Barcelona. Salou er en af mange fine turistbyer på Costa Dorada (Guldkysten). Men Salou har ud over den kilometerlange, børnevenlige sandstrand også en meget stor ekstra attraktion: Den store forlystelsespark Port Aventura.


Nåh ja, tænkte jeg - og hva’  så? Dem har jeg set mange af. Men her røg hatten af. Det er en imponerende og gigantisk park. Lækkert lavet og med utallige temaer. En Wild West-by, et Mexicansk, et polynesisk, et italiensk og et kinesisk område. Dertil et Sesame-land og et kæmpemæssigt caribisk vandland med skrækindjagende rutchebaner. Endelig et helt nyåbnet Ferrariland. Prøv lige at blive sparket afsted med Ferrarilyd til en tur 112 meter lodret op i luften.


Overalt er der spændende forlystelser som kæmpehøje rutchebaner, både der dykker ned i vandet, riverrafting gennem “Grand Canyon” og meget meget mere..


Det hele krydret med utallige professionelle shows og omgivet af grøn vegetation.


I får lige et par billeder fra Port Aventura. Vi boede på “Gold River Hotel” mit inde i et meget realistisk western-miljø. Der var så direkte adgang ind i forlystelsesparken.


Bravo Tours har sat Salou på sommerprogrammet for 2017.


© Johnni Balslev


NB På nogle computere ses fotos bedst, hvis man trykker på billedet og går videre med pilene.