Hvad vi vil

 Follow the locals - det er sjovere og billigere!


God fornøjelse - og god tur!
   
                                                                     

                                                                      

                                                                      Mai-Britt Smith                            Johnni Balslev

   


Websitet er udarbejdet på et Apple-program, men ses dårligst på Retina-skærme. Dem har jeg tre af. What a bummer!Mount Athos, Grækenland

Mytilini by, Lesbos. Se mere...

Ginjinharia nær Rossio, Lisboa...

Tilbage til menuen og 100 rejsemål !Ferierejsen.html


Vores idé med websitet er at formidle uafhængig rejseinformation til rejselystne danskere. Mest dem over 50. Artiklerne skulle gerne bære præg af, at vi selv er nysgerrige rejsende, der forsøger at komme lidt ud i krogene. Vi har ikke de store ambitioner om at skrive om dyre eksotiske rejsemål. Vi holder os mest til rejsemål, der kan nås med charter. Næsten alle artikler har i redigeret form været publiceret i BT, Berlingske og b.dk/rejseliv. Nogle få artikler er skrevet af andre rejsejournalister.


Alle rejsebeskrivelser er forsynet med aktive links til rejsearrangører og steder, hvor I kan hente mere information. Desværre er Google-kortene forsvundet. Det sker på grund af Apples udfasning af designprogrammet. Vi har fundet et nyt, men hvor sjovt er det at flytte hele baduljen, uden blot at kunne kopiere det? Vær tålmodig!


Ind imellem kommer der inspiration til en weekend- eller fridagstur. Se gerne sitet fridagsferie.dk. Samtidig har vi opdaget, at der findes dejlige rejsemål inden for Danmarks grænser. Dem får I flere af.


De sidste punkter i menuen er manuskripter til en række annoncefri vandretursbrochurer om forskellige områder i København. De er meget populære blandt hovedstadens gæster. Flere af dem udkommer nu i fjerde oplag. De handy brochurer bruges som inspiration af både københavnere og provinsboere til en tur rundt i byen på egen hånd og i eget tempo. Se dem også på sitet gaaentur.dk


Vort website bærer præg af rejsetips, oplevelser og forbrugeroplysninger. Og så lægger vi vægt på billeder, der underbygger artiklerne. Til det kommer mange fyldige billedserier, der kan give inspiration i sig selv, eller stimulere gode minder frem. 


Hvem står bag?

Dette site er etableret og redigeret af Johnni Balslev. Og hvem er så det?


Selv med 30 års erfaring som rejsejournalist og fotograf for dagspressen er der ikke noget entydigt svar på det. Måske netop derfor. Men en eventyrer med lyst til nye oplevelser er en del af sandheden. Ikke så eventyrlig som mit gamle forbillede Jens Bjerre. Vilde dyr, uigennemtrængelig jungle og teltlejre i moskito-sværme er ikke lige mig. Jeg er mere til den magelige side. Der skal helst være god mad, varmt vand i hanerne og rimeligt rent på hotellerne.


På det område ligger jeg sikkert ikke så langt fra de fleste danskere. For det meste rejser jeg også hellere på en charterrejse som over 1 million andre end en presserejse med et fastlagt program. Det sker for sjældent, men kan det lade sig gøre, tager jeg gerne min kone Mai-Britt med. Hun er en dejlig nysgerrig ledsager med næse for det gode motiv og strand- og shoppingtips.


Vi samarbejder fint med mange i rejsebranchen, men er på ingen måde bundet af rejsebureauer eller andre rejsevirksomheder. Det giver større troværdighed. En troværdighed, der blev belønnet med prisen som Årets Rejsejournalist 2011.


Du er meget velkommen til at vende tilbage med en kommentar ved at trykke på dette kontaktlink: johnnibalslev@gmail.com