Playa de las Americas var oprindeligt et par forpjuskede strande ved fiskerbyen Los Christianos på den solrige sydkyst af Tenerife.


Efter en periode med et noget blakket ry på grund af især engelske hooligans er Las Americas kommet stærkt igen. Hele området med ca 130.000 sengepladser er rykket flere stjerner op på kvalitetsskalaen. Flere gode strande er kommet til. Det er den kæmpestore sandstrand Las Vistas tæt på Los Christianos, den palmekransede og mere intime Playa del Camisón ved siden af og de nye store strande Torvisca, Fañabé og El Duque efter lystbådehavnen Puerto Colón.


Hotellerne er generelt rykket en til halvanden stjerne op, og det er nu muligt at vælge mellem flere hoteller i den absolutte luksusklasse.  De 6 golfbaner i området trækker også deres publikum til. Dertil kommer stærkt forbedrede muligheder for afholdelse af konferencer og kongresser.


Meget af den gamle betonslum er fjernet og trafikken er ført ind i landet for at give plads til palmekransede gågader og stilleveje. Farvede mosaikker, palmer, blomsterbede og marmorbelagte gangarealer signalerer nye tider. Det understreges af de store mærkevareforretninger på hovedstrøg som Avenida de las Americas.


Det er iøvrigt glædeligt at se, hvor meget man har gjort for gangbesværede og kørestolsbrugere. Nu er det muligt at køre de 6-7 km mellem Los Christianos og El Duque uden kantsten og trapper.


Lysbilledserien er en spadserertur langs havet fra fisker- og havnebyen Los Christianos langs Playa de las Americas’ strande forbi havnen Colon ud til det nye hotelomåde ved El Duque-stranden og tilbage igen!


Se artiklen fra Playa de las Americas...


Charter

www.apollorejser.dk  www.bravotours.dk  www.falklauritsen.dk  www.spies.dk  www.startour.dk  


Fly

www.iberia.com (via Madrid)   www.sas.dk (via Madrid)   www.norwegian.com


Tilbage til menuen og 100 rejsemål!Ferierejsen.html


Johnni Balslev ©

 

Det nye Playa de las Americas